Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Simav Belediye Başkanlığı .

Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Simav Belediyesi tarafından, Basın-Yayın faaliyetleri sırasında ilgili kişilere ait fotoğraf ve video çekilmektedir. Kişisel Verilerin korunması ile ilgili detaylı aydınlatma metni Simav Belediyesi’ne ait internet sitesinde (kvkk.simav.bel.tr ) yer almaktadır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafıma gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda, işlendiği belirtilen bana ait görsel ve işitsel kişisel verilerin (fotoğraf, video, ses kaydı vb.); Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı, etkinlik faaliyetleri kapsamında kamuoyu ile tanıtım ve bilgilendirme amacıyla Simav Belediyesi resmî internet siteleri ile sosyal medya hesaplarında paylaşılmasına;

Onay veriyorum.                                                                Onay vermiyorum.

Adı-Soyadı    :                                                                     Adı-Soyadı     :

Tarih              :                                                                     Tarih              :

İmza               :                                                                     İmza               :